Filosofien

Der er en grund til, at vi kalder os selv for Fremtidens Teambuilding.

Escapeable er nemlig ikke alene en virksomhed, der faciliterer udvikling og forandring i andres virksomheder. Vi ønsker også selv at sætte et uforglemmeligt aftryk og gøre en forskel i dagligdagen.

Derfor er intet i vores koncept overladt til tilfældighederne, for alt, hvad vi laver, tager afsæt i vores filosofi omkring det at være menneske – både privat og professionelt.

SJOVT, MEN IKKE FOR SJOV!

Når vi har det sjovt, sænker vores hjerne paraderne over for verdens farer, og lige præcis i dét øjeblik åbnes porten for læring, rummelighed og fællesskabsfølelsen.

Denne tilstand har vi brugt langt tid på at ramme helt præcist, for det er ikke kun sjov og ballade. Bag vores mobile escaperooms og hele det setup, der ligger rundt om dem, ligger en gennemtænkt strategi for at skabe forandring. Strategien er baseret på følgende mantra:

✔︎  ALLE kan være med
✔︎  Der er brug for ALLE
✔︎  ALLE lykkes

ALLE KAN VÆRE MED

Et af vores kardinalpunkter i Escapeable er, at ALLE skal kunne deltage i vores aktiviter. Hvis nogle melder sig ud af spillet, er det vores fornemste opgave at få dem tilbage i eventet og fælleskabet.

DER ER BRUG FOR ALLE

Vores specialdesignede spil stiller krav til samarbejdet. Her kan man ikke gemme sig bag sine kolleger. Du kan ganske enkelt ikke klare det på egen hånd og du er nødt til at række ud til din kollega efter fysisk hjælp, sparring, opmuntring og til slut fejringen. 

ALLE LYKKES

Noget af det smukkeste ved vores koncept er den inkluderende dimension. Vi garanterer, at alle er en succes, når dagen er omme. Ingen bliver ladt i stikken. Kun igennem fællesskabet vokser vi her!

GENNEM LEG TIL LIVETS ALVOR

Kan det virkelig passe? JA, mener vi! Når vi aktiverer vores indre legebarn og slipper intuitionen og eventyrlysten løs, kan vi perspektivere til voksenlivets mere alvorlige sider. Hvorfor ikke lege sig til erkendelser og udvikling?

SOCIAL BÆREDYGTIGHED

Magien opstår i mødet mellem mennesker – og generationer. Vi samarbejder med Mænds Mødesteder, som sendte deres bedste folk ud for at lære os om livet, håndværk og korpsånd. Sammen fik vi lavet nogle fantastiske kasser, som ydermere resulterede i nogle tætte venskaber imellem de skønne mænd.  Tak for jer! Vi havde aldrig klaret den uden jer!

Forstå mennesket gennem leg og udfordring

Vi laver teambuilding dér, hvor I arbejder. Vi har det hele med og forvandler jeres omgivelser til at rumme vores spil. Vores koncept er fleksibelt og skalerbart, så vi former hvert arrangement specifikt til din virksomhed og jeres teamsammensætning. 

Det er let at invitere os og I får en helt særlig oplevelse unden besværet med transport og anden logistik. Et typisk arrangement ligger i hverdagene som et to-timers afbræk med fuld fokus på sammenholdet og den fælles retning.