BÆREDYGTIGHED

Vi er en lille og lokal opstartsvirksomhed, der sætter klima, social bæredygtighed og balance i livet først.

Vi har designet og bygger selv vores spilkasser. Det gavner både miljøet og vores nærområde.

Escapeable er ikke alene en virksomhed, der faciliterer udvikling og forandring i andres virksomheder.

Vi ønsker også at sætte et uforglemmeligt aftryk og gøre en forskel i dagligdagen.

Escapeable-bæredygtighed

MATERIALER

Det er vigtigt for os, at det aftryk, vi sætter, er så nænsomt som muligt. Derfor har vi fra første streg tænkt genanvendelighed og materialevalg ind.

De kasser, som nu skaber smil og indsigt, når de spilles, har startet deres liv i Forsvaret. Her var de hjem for tunge maskingeværer og har rejst til verdens konfliktområder. Det har givet alle kasserne mange små kendetegn, og alle buler og ridser bærer på en historie. Vi synes, det er en dejlig tanke, at vores mange kasser nu tjener et fredeligt formål og er med til at understøtte et sjovt og mindeværdigt øjeblik mellem mennesker.

De er i 100% aluminium, og den dag de ikke længere skal være i tjeneste her hos os, får de et nyt liv, og hvem ved – måske ender de deres dage som dåser.

De materialer, du møder og sanser i spilkasserne, er valgt med stor omtanke, og alt træ er certificeret og fra områder så tæt på os som muligt. Alle låse, beslag og lignende, der leger forhindringer, er indhentet fra lokale samarbejdspartnere for at sikre det mindst mulige aftryk.

I vores design af konceptet er der lagt stor vægt på dets holdbarhed og på den måde sikre, at spillet i kassen kan holde i mange år. Vi har haft flere tusinde til at spille Escapeable, og alle kassernes indhold føles stadig som nyt og friskt.

En vigtig faktor i designet er den inspiration, vi har hentet fra Lego og Brio – ikoniske produkter, som fra begyndelsen er tænkt tidsløst og holdbart. Derfor møder man ikke elementer, som er præget af en trend eller bølge. Spillet vil være lige så sjovt og medrivende om 50 år, som det er nu. Det er vi ret stolte af.

ELbil

Vi er stolte af, at vi som nogle af de første er gået hele vejen og fra begyndelsen har investeret i en 100% el-varevogn – så både I og vi ved, at oplevelsen kommer til jer på den mest ansvarlige måde muligt.

Hele konceptet med, at vi kommer til jer, er også en god idé set med miljøets briller. At oplevelsen kommer til jer og formes i de omgivelser, hvor I allerede befinder jer, vil altid være en mere meningsfuld måde at nedbringe udledningen på.

Det er med til at sikre en så skånsom oplevelse som muligt. Så hvis du ser os på vejen i vores IDbuzz – så giv et vink.

Social bæredygtighed

Det har været vigtigt for os fra begyndelsen at tænke på, hvordan vi kunne være med til at sprede positiv indflydelse på vores nærområde. Derfor har vi indgået et langt og tæt samarbejde med Mænds Mødesteder – en afholdsforening for mænd i pensionsalderen, der savner et fællesskab.

I Holbækgruppen havde man ikke et fast mødelokale eller værksted, så vi startede et samarbejde, hvor vi åbnede vores døre til det 100m2 store værksted – der nu fungerer som slyngelstue og laboratorium. Mændene er nemlig også blevet draget af processen med at skabe, udvikle og producere de vilde spilkasser.

Så hvis du er en mand, der godt kan lide at drikke kaffe, fortælle røverhistorier og lave sjove gådespil sammen med ligesindede, så kom forbi og sig hej. Hver mandag og tirsdag indtager gutterne stedet, og der er stor fare for, at man bliver aktiveret og får trænet lattermuskulaturen i det gode og varme selskab.

Escapeables community

Escapeable er opstået ud af vores stærke venskab, som bygger på passion, tryghed og nysgerrighed på vores forskellighed. Vi har altid været draget af, hvor forskellige vi er, og de utrolige ting, der igennem tiden er blomstret ud af det. Når du møder Escapeable, møder du i høj grad også os og vores særligt udvalgte medarbejdere, der stiller op, er værter og spileksperter.

De 30 medarbejdere er ligeså forskellige som vi er, og det er der en mening med – vi ved, at det er igennem nysgerrigheden på hinandens styrker, at der opstår den bedste oplevelse for jer. Derfor kan du møde skuespillere, elitesoldater, musikere, forfattere, ildsjæle, studerende og ledere, når du er sammen med os.

Vi vægter højt, at alle har en plads i det, som er oplevelsen, og alle skaber deres eget aftryk og er hele tiden opmærksomme og nysgerrige på, hvordan selv små elementer i jeres oplevelse kan gøre endnu mere levende og udbytterig.

Der er en grund til, at vi alle sammen smiler, når I møder os – og det er, fordi vi elsker det, vi laver.

Escapeable-team

DEN SUNDE BALANCE I LIVET

Vi er begge fædre i børnefamilier, og livet som grundlæggere af en lille virksomhed, der vokser kraftigt, bringer utvivlsomt udfordringer med sig. Fra begyndelsen har vi været tydelige og enige om at finde en sund balance i den måde, vi vil leve på. Det betyder også, at virksomhedens rejse ikke er drevet af konstant vækst, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af de oplevelser, vi skaber ude hos jer. Vi vil skabe det bedst mulige resultat for jer og bevidst vælge at arrangere færre events.