FAQ

Få svar på de mest almindelige spørgsmål om Escapeable og vores forskellige arrangementer.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os.

Det er meget enkelt at lave et arrangement på arbejdspladsen. Escapeable kan stille op i et mødelokale, kælderrum, lagerhal, kantine, kontor og sågar i et udendørs skur. Vi har udstyret til at løse alle situationer og tager altid en snak med jer omkring den bedste løsning på jeres sted.

I Escapeable bruger vi enormt meget energi på at udvikle mennesker. Derfor ligger vores fokus mindst lige så meget på oplevelsen før og efter spiloplevelsen, for det er nemlig dér at udviklingsguldet ligger. Selv spillet er sjovt og udfordrende, men hvis vi ikke kigger på vores adfærd og vaner før og efter, går vi glip af uendelig meget værdi og udbytte.

Vi faciliterer lige nu grupper op til 1000 deltagere på en dag. I den anden ende af skalaen anbefaler vi et minimum på 6 personer for at der kommer gang i gruppedynamikkerne.

Escapeable er særligt velegnet til virksomheder, som tør at erkende sine udfordringer. Vi spørger altid: ”Hvad virker, og hvad knirker?”

Hvis chefen/lederen kan og vil åbne op for udfordringerne på arbejdspladsen, kan vi i fællesskab skabe en markant bedre og mere udbytterig ramme for indholdet og hele formålet med Escapeables besøg. Det er her, at vores helt store styrke ligger.

Der er ingen krav til deltagernes fysiske formåen. Dog anbefaler vi altid, at man husker sine læsebriller, så man får alle detaljerne med ved første øjekast.

Et typisk arrangement varer imellem 1 1⁄2 og 3 timer alt efter antal deltagere og omfanget af den faglige dimension. De fleste arrangementer ligger på 2 1⁄2 timer.

Nej. Escapeables spil stiller ingen krav til sprog eller matematik.

Alle mennesker er fra naturens side udstyret med en intuitiv og legende tilgang til nye oplevelser og det er netop dette, som vi gerne vil fremhæve. Vores største udfordring som menneske er de forhindringer, som vi opstiller for os selv. Netop dét vil vi gerne fremhæve og ændre på.

"Et middel til at forstå"

Vi er altid nysgerrige på nye sammenhænge, som spillet Escapeable kan indgå i og her har vi udfordret en leder (Rikke Klindt) og en fremtidsforsker (Louise Lind) til at prøve spillet for at høre i hvilke sammenhænge de synes, at spillet er nærende. 

Har du også lyst til at prøve en demo af spillet som professionel – så kontakt os gerne. Vi elsker nysgerrige mennesker!