Inspiration

Teambuilding, kulturundersøgelse, forandring med wow-faktor eller bare fest?

Med Escapeable får medarbejderne en unik oplevelse, som samtidig skaber et uforglemmeligt afsæt for en rejse mod mere trivsel, arbejdsglæde og indbyrdes forståelse for hinandens kompetencer. 

Mere end teambuilding

Vi laver teambuilding dér, hvor I arbejder. Vi har det hele med og forvandler jeres omgivelser til at rumme vores spil. Vores koncept er fleksibelt og skalerbart, så vi former hvert arrangement specifikt til din virksomhed og jeres teamsammensætning. 

Alle arrangementer bliver skræddersyet til den enkelte virksomhed. Herunder ses en række eksempler på events, vi har afholdt – med meget forskellige afsæt og ønsker om udbytte.

Escapeable er det perfekte kick-off, når en virksomhed skal skabe et event, der ikke alene bliver husket, men som også kan være med til at skabe varige forandringer og indsigter i organisationens hverdag.

Ingen øvre grænse

Escapeable blev engageret til at lave en kulturundersøgelse for én af landets største virksomheder. På 3 timer håndterede vi 350 deltagere, som alle prøvede kræfter med vores escaperoom, dykkede ned i deres kultur, adfærd og potentiale, når de løfter i flok. Det er ny verdensrekord!

For at dokumentere medarbejdernes rejse, producerede vi under eventet en spektakulær film, som blev vist på storskærm til slut.

agria Kick-off 2023

Agria Dyreforsikring bookede Escapeable på Sinatur Hotel i Nyborg. På dagsordenen var nedbrydning af siloer og stærkere relationer. De ansatte fra hele landet blev sat til at samarbejde, dele ud af sig selv og opdage værdien ved at række ud efter en kollega, når arbejdsopgaverne bliver for komplekse. Resultatet var tydeligt! På blot tre timer var mentaliteten hos Agria begyndt at ændre sig. Dette er et godt eksempel på et klassisk Escapeable-event.

OFFENTLIGE muligheder

Vi laver mange arrangementer for forskellige kommunale afdelinger, skoler, ungdomsuddannelser mm. Denne video lavede vi i forbindelse med et seminar for Holbæk kommune, og ingen havde forventet, at energien ville tage så store højder. Kunden vælger i samspil med os altid et fokus, som vi stiller skarpt på. På denne måde bliver outputtet altid mere præcist of udbytterigt. Se her hvordan vi smelter 70 mennesker sammen på rekordtid! 

FIRMAFEST

Laver I også fester?

Jo, absolut. Udover at bidrage til virksomheders faglige udvikling, så er vores mobile escaperoom også super sjovt at prøve med sine kolleger til firmafesten. Her besøgte vi Volvo og udfordrede deres ansatte. Her finder man en makker og prøver vores rum. Det varer blot 20 min for en runde og så er man klar til fest igen. Se vores festsetup her, hvor vi samarbejder med bl.a CEC-Event.

NYSGERRIG efter mere?

Savner du noget eller er du i tvivl, om Escapeable konceptet er det rette for jeres virksomhed, så kontakt os gerne for en uforpligtende snak om mulighederne.