top of page
HOME

ESCAPEABLE

TEAMBUILDING
ESCAPE ROOM AT YOUR PLACE

  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook
  • Hvid Instagram Icon
SERVICES

LIDT OM OS

Escapeable laver escape room events for store og små virksomheder med mobilt escaperoom som omdrejningspunkt. Vi laver både arrangementer, hvor det er grin og underholdning der er i fokus men også de faglige sværvægtsarrangementer, hvor vi integrerer oplægsholdere og specialister, der stiller skarpt på virksomhedernes problematikker, pains og udviklingspunkter. Du vælger med andre ord selv løsningen og dybden af arrangementet.

Video
Alle videoer

Alle videoer

SÅ SIMPELT ER DET

SÅ SIMPELT ER DET

Escapable - Så simpelt er det.png

VI TAGER LEG SERIØST

Vi har over 15 års erfaring i projektledelse, teambuilding og holdledelse.

 

Vores koncept er bygget op omkring escape room og vores kærlighed til spil og leg og i netop denne ramme kan vi skærpe menneskers nysgerrighed på det gode samarbejde. 

 

Når grinet indtræffer, står døren til udvikling på vid gab.

 

Vi nedbryder det daglige hierarki for en stund. Her opdager vores deltagere nye og ukendte sider af kollegernes styrker og kompetencer. 

PRISER

PRISER

CORONA- (1).png

UNDERHOLDNING

En skøn oplevelse for hele arbejdspladsen med masser af stemning, energi og samarbejde.

Vi rangerer deltagernes præstationer og dyster i god ånd med hinanden og kårer til sidst en vinder.

Her er vores fokus at give jer en energisk og glad oplevelse gennem vores escape room og bringe smilet frem hos alle. Det lykkes hver gang!

2_edited.jpg

FAGLIGT FOKUS

Oplever du udfordringer på din arbejdsplads?​

Vi kan helt sikkert hjælpe!

Med denne pakke integrerer vi eksperter, oplægsholdere mm. som analyserer medarbejdernes adfærd i problemløsningen og lægger fokus på personlig udvikling, samarbejde, konflikthåndtering og meget andet. Alt dette med med escape room som katalysator. Her får du en komplet faglig oplevelse til din virksomhed.

eos-c300-mark-iii.jpg

FILMPAKKEN

Theis er filminstruktør og fotograf. Hvis du vil samle alle oplevelserne i en video, leverer vi et lækkert produkt til evigt minde. Dette vækker altid stor begejstring. Valget er dit!

ABOUT US

OM OS

Escapeable opstod ud af vores fælles passion for leg og spil. Vi har i adskillelige år besøgt og studeret escape rooms og eksperimenteret med potentialet i det legende rum mellem mennesker. Vi har meget forskellige baggrunde, og netop dette møde antænder stor idérigdom.

 

Sune har en baggrund som professionel musiker, og Theis er uddannet filminstruktør, og netop denne cocktail sikrer en stærk oplevelse, hvor alle sanser bliver skærpet og udfordret, og man føler sig omsluttet af oplevelsen. Sune har i årevis arbejdet som musikalsk teambuilder til firmaevents og Theis som instruktør og indspilningsleder. Gennem disse erhverv har de tilegnet sig en lang række kompetencer, som Escapeable nyder godt af.

Der er altid garanti for en unik og personlig oplevelse,

når Theis og Sune kommer på besøg med Escapeable.

Sune og Theis siger om hinanden... 

Sune er min grundigste legekammerat. Han er super skarp i udviklingen vores mobile escape room og elsker at dvæle ved detaljerne. Han er en fuldblods-entertainer og den type, som bare fylder et rum op med god energi, når han træder ind ad døren."  

THEIS PORTRÆT.png

THEIS MØLSTRØM CHRISTENSEN 
THEIS@ESCAPEABLE.DK

sune portræt.png

SUNE LYSTER
SUNE@ESCAPEABLE.DK

Theis er min allerhurtigste legekammerat. ALLE hans planer bliver ført ud i livet på under 60 minutter - uanset omfang. Theis er en popcornmaskine af ideer, og når de mest crazy og vanvittige er sorteret fra, står man altid tilbage med et forrygende produkt. Ud af dette opstod Escapeable."

CONTACT
Still_2.4.1.jpg

 FÅ ET TILBUD

ESCAPEABLE

ALLE ARRANGEMENTER OG VIRKSOMHEDER ER FORSKELLIGE, SÅ LAD OS TALE OM NETOP JERES BEHOV OG ØNSKER, SÅ VI KAN GIVE JER ET TILBUD.

 

RING TIL OS

53 56 02 94

61 30 77 99

HELLO@ESCAPEABLE.DK

VI HAR BASE I KØBENHAVN, DANMARK

bottom of page