top of page

Se videoer fra vores meget forskelligartede arrangementer. Vi finder altid gode løsninger - også til DIN virksomhed.

GALLERI

Som en energibooster til at starte deres 20års jubilæum, havde ejerne af JH Revison inviteret os som en overraskelse! Hele fejringen foregik på Dragsholm Slot, hvor vi forvandlede to sale. Der gik ikke længe, før de intetanende revisorer spænede hen ad gangene i kap om at slå RevisorGården Holbæk som de hidtil hurtigste revisorer. Se hvem der tog prisen med hjem!

Dreamhouse lagde lokaler til, da Escapeable lavede et uforglemmeligt arrangement for medarbejdere i Lejre kommune. Ydermere havde Escapeable inviteret fremtidsforsker Louise Lind, som rustede medarbejderne til både den store fremtid, men også den lille ukendte fremtid i Escapeables kasser.

Som optakt til det årlige arrangement for de ansatte havde ledelsen inviteret os til at skabe en fælles oplevelse, der satte fokus på samarbejde og kommunikation under pres. Billederne lyver ikke - der blev gået til den, grinet og jublet. De er gode til at heppe på hinanden i Holbæk!

Vi har bedt kunder om en udtalelse hvor de fortæller om deres oplevelse med os. Hør her, hvad direktørerne siger om Escapeable.

Vi er altid nysgerrige på nye sammenhænge, som spillet Escapeable kan indgå i og her har vi udfordret en leder (Rikke Klindt) og en fremtidsforsker (Louise Lind) til at prøve spillet for at høre i hvilke sammenhænge de synes, at spillet er nærende. Har du også lyst til at prøve en demo af spillet som professionel - så kontakt os via formularen. Vi elsker nysgerrige mennesker!

Som et led i at styrke opmærksomheden på deres tilbud til kommende elever, var vi inviteret til Fårevejle, hvor vi forvandlede et klasselokale til Escapeable room. Det blev en noget anderledes skoledag for de 80 elever - en dag hvor det pludseligt var tilladt at løbe og larme på gangene! Ledelsen havde bedt om en video til deres platforme for at vise omverdenen, at FGU og EUC tænker ud af boksen og samtidig dyrker sammenholdet blandt eleverne.

Vi samarbejder med Københavns kommune om at udbrede escaperooms og de tilhørende kvaliteter og udbytter til folkeskoleelever. Dette skød vi i gang med at lave et arrangement for konsulenterne i BUFX i København. Stor succes!

THEIS MØLSTRØM CHRISTENSEN

Jeg er uddannet filminstruktør og har de sidste 15 år lavet film til biograf, TV og stream.

Siden Filmskolen har jeg været heldig både at kunne lave kunstneriske film og kombinere den faglighed med fortællinger på primetime DR1, DR2 og TV2 som er nået bredt ud.

 

Jeg har produceret og leveret content, både internt og eksternt, til kunder som Danske Bank, Vestas, Kræftens Bekæmpelse, Carlsberg og mange andre. 

 

Når jeg laver film til jeres event med ESCAPEABLE ved jeg, hvordan vi skaber et knivskarpt produkt i højeste kvalitet, hvor netop jeres fokus og værdier er ramt nøjagtigt. Vælger I at få lavet en film, som skal brande jer ift. fremtidige kollegaer, er eventet et unikt øjeblik, hvor man får lov til at opleve den bedst mulige stemning og holdånd. 

 

Vores film er komplette entrepriser, som indeholder:

  • Planlægning

  • Optagelse

  • Droneflyvning

  • Redigering

  • Grading

  • Grafik

  • Lydefterarbejde

  • Levering i ønskede formater

THEIS PORTRÆT.png

VORES FILMMAND

bottom of page