MØD VORES EKSPERTER

Hos Escapeable samarbejder vi med mange af landets dygtigste foredragsholdere, coaches og specialister. I har muligheden for at tilvælge præcis den person, som passer bedst ind i netop jeres arrangement med Escapeable. Se vores fantastiske hold herunder.

Claus Roager

Enneagramkonsulent

 • Facebook
 • LinkedIn

Gå på opdagelse i jeres personlighedstyper

Danmarks formentligt mest anvendte underviser inden for Enneagrammet.

Med knapt 20 års erfaring har Claus været en af de absolut største bidragsydere til at Enneagrammet i dag er alment kendt i virksomheder i Danmark.

Claus har undervist mere end 125.000 mennesker i Danmark og i udlandet. Med sine store undervisningserfaring har Claus oparbejdet sin helt egen stil. En stil der bygger på højt tempo og stort personligt engagement. Formen er interaktiv, nærværende, empatisk, humørfyldt, motiverende og konfronterende – men altid med stor respekt for den enkelte.

Torben Wiese

Bryd vanen

 • Sort Facebook ikon
 • LinkedIn
 • Sort Facebook ikon
 • LinkedIn

Torben Wiese er grundlægger af Habitmanager® og har som en af flittigst benyttede undervisere og foredragsholdere inspireret over 3000 virksomheder og mere end 200.000 ledere og medarbejdere.

Torben er valgt til Danmark’s 2. mest motiverende foredragsholder og har 25 års erfaring indenfor både salg, ledelse, samarbejde og forandringer, og færdes lige hjemmevant i det private erhvervsliv som i offentlige institutioner, kommuner m.v. og er tidligere indstillet af DONG indstillet til Konsulentprisen®

Erik Østenkjær

Præstationsoptimering

 • Sort Facebook ikon
 • LinkedIn

Mentaltræner Erik Østenkjær Dipl.Psych. MFCC – en af verdens mest benyttede mentaltrænere.

Siden 70erne har Erik arbejdet med præstationspsykologi for topatleter og erhvervsfolk i hele Europa.

Eriks foredrag handler altid om noget fra hans praksis, eller hans karriere som mentaltræner blandt almindelige mennesker, top-atleter og erhvervsspidser.
Der er mere end 40 års erfaring med at arbejde med mennesker, hvilket giver 40 års historier om triumfer, nederlag og medmenneskelighed.
Rørende, inspirerende og sjovt.

Louise Lind

Fremtidsforsker

 • Sort Facebook ikon
 • LinkedIn

Mød fremtiden med åbne øjne

For at kunne navigere i fremtiden, skal du se den som et spil.

Et spil, hvor vi mødes om en fælles mission, lærer noget undervejs og hvor ingen lykkes, medmindre alle lykkes.
Du kender ikke slut resultatet, men en ting er sikkert: Vejen frem finder du kun ved at prøve.

Escapeable hjælper dig og dine kollegaer med at arbejde sammen som et team og løse gåder, mens du bruger logik, kommunikationsevner og din knappeste ressource overhovedet: Nemlig tid!

Den eneste begrænsning er dig selv.

Der er stor risiko for at lære, og meget lille chance for at fejle.

Rasmus Grosell

Konflikthåndtering

 • LinkedIn

Som konfliktmægler og underviser i konfliktforståelse og forhandling, ser jeg konflikter som et livsvilkår. 

Konflikter kan, når de bliver håndteret konstruktivt, skabe social forandring og skabe udvikling i en organisation og skabe tillid og styrke gruppen indadtil. Med tillid kommer modet til at tage konflikter, hvilket kan føre til øget engagement, en større grad af forpligtelse og dermed resultater.

Derfor handler det ikke om, at vi skal forsøge at undgå konflikter, de er og bliver et livsvilkår, men vi skal lære at navigere i dem, arbejde konstruktivt med dem og håndtere dem.

Hvis du vil lære at håndtere konflikter konstruktivt i din virksomhed, så vælg mig med i et samarbejde med Escapeable.

KONTAKT OS

ESCAPEABLE

ALLE ARRANGEMENTER OG VIRKSOMHEDER ER FORSKELLIGE, SÅ LAD OS TALE OM NETOP JERES BEHOV OG ØNSKER, SÅ VI KAN GIVE JER ET TILBUD.

 

RING TIL OS

THEIS  53560294

SUNE  61307799

HELLO@ESCAPEABLE.DK

VI KØRER I HELE DANMARK.